Onze sponsors

Thinkers Publishing verzorgt schaakboeken van hoge kwaliteit met een team van experts en ervaren spelers van over de hele wereld. We zijn ervan overtuigd dat deze hoogstaande boeken onze lezers zullen helpen hun niveau te verbeteren, en een positieve invloed op hun leven zullen hebben.

Schaak en Go Winkel Het Paard is sinds 1987 een unieke spellen- en denksport winkel gevestigd in hartje Amsterdam. In de afgelopen dertig jaar hebben wij ons gespecialiseerd in alles op denksport gebied en zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten.

HouseCheck is een belangrijke speler op het gebied van bouwkundige keuringen en omgevingsvergunningaanvragen voor Amsterdam en omgeving. Het wooncomfort van inwoners wordt vergroot met een blijvende focus naar onze klanten toe.

New In Chess is a prize-winning publisher of chess books, the Yearbook and its flagship periodical: New In Chess magazine. The book publishing program focuses on training manuals, opening theory, chess history and chess entertainment. Bestselling authors are Victor Bologan, Jan Timman, Viktor Moskalenko and many others.

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond is opgericht op 23 mei 1873 als Nederlandschen Schaakbond en is daarmee een van de oudste sportbonden van Nederland.

DGT is het merk voor al uw schaakmaterialen; van digitale schaakklokken, elektronische schaakborden tot schaakcomputers.