Gepubliceerd op 19 juli 2012

MEC-pleinfestival 2012

zaterdag 30 juni 2012


Voor de 19e keer organiseert het Max Euwe Centrum (MEC) een groot schaakfestival op het Max Euweplein. Dit jaar met medewerking van de drie nieuwste grootmeesters van Nederland: Ruud JanssenMaarten Solleveld en Roeland Pruijssers. Tevens organiseren we het officieuze Nederlandse Kampioenschap rapidschaak voor 25-jarigen, aangezien het MEC onlangs 25 jaar bestond. Jeugdige schakers kunnen deelnemen aan de simultaans die gegeven worden door jeugdtoppersTyro Bekedam en Maarten Hoeneveld.

Programma Pleinfestival 2012

13:00-14:30 uur
Simultaan door Roeland Pruijssers
Klokseance door Ruud Janssen
Snelschaak door Maarten Solleveld

14:30-16:00 uur
Simultaan door Maarten Solleveld
Klokseance door Roeland Pruijssers
Snelschaak door Ruud Janssen

16:00-17:30 uur
Simultaan door Ruud Janssen
Klokseance door Maarten Solleveld
Snelschaak door Roeland Pruijssers

Aanmelden

Iedereen kan – gratis! – meedoen, maar men kan zich voor slechts één activiteit (simultaan – klokseance) opgeven, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden aan de activiteiten mee kunnen doen.

Aanmelden kan via email euwemec@xs4all.nl maar bellen kan ook: 020-6257017. Gaarne de gewenste activiteit (en tijd) doorgeven. Na uw aanmelding volgt z.s.m. een bevestiging per email. Opgeven voor de simultaans en klokseances is verplicht. Voor het snelschaken en de jeugdhoek is opgave niet nodig.

Het festival is mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de ondernemersvereniging van het Max Euweplein en en Stibbe Amsterdam.

meer activiteiten